SannQ: Sanne Kortooms

Eindhoven, Berlijn en Cannes

Eindhoven, Berlijn en Cannes

Met trots kan ik melden dat mijn afstudeerfilms binnenkort voor iedereen te zien zullen zijn!

Broet, een platform voor filmmakers en filmliefhebbers, gaat De Blauwe Bus vertonen in hun bioscoop in Eindhoven. De première zal plaatsvinden op zaterdag 17 april. De film zal daarna nog t/m juni te zien zijn. Mooie Mond en Mijn Ogen Groen zal hierbij vertoond worden als 'voorfilm'. Dit is tevens de eerste keer dat de films samen te zien zijn.

Voor degenen die van april t/m juni in het buitenland zitten, niet getreurd. Mooie Mond en Mijn Ogen Groen gaat namelijk draaien op de 39ste editie van het Internationale Studenten Film Festival Sehsüchte. Het festival wordt gehouden van 20 t/m 25 april 2010 in een buitenwijk van Berlijn.

De Blauwe Bus zal tussen 12 en 22 mei te bezichtigen zijn op de Short Film Corner van het filmfestival in Cannes. Hou voor meer nieuws rond en over de festivals deze site in de gaten!

Kaarten (€ 5,00) voor de vertoningen bij Broet zijn nu te reserveren via bestelling@deblauwebusdefilm.nl. Zowel voor zaterdag 17 april (19:00u, 20:00u en 21:00u) als voor zaterdag 24 april (20:00u). Voor meer speeldata en informatie kijk op www.broet.nl

Geplaats op: 19 maart 2010
  • Hyves
  • Google+